Histzone

Salus Ametlla

Equip multidisciplinari de professionals terapeutes i sanitaris.

Sobre Histzone i Salus Ametlla

Sóc l’Eloisa de la Cruz, fundadora i entrenadora personal del centre Histzone i Salus Ametlla. La meva passió per l’entrenament i la salut, es va desenvolupar quan vaig veure l’impacte positiu en la salut dels clients amb els quals treballava a un centre d’entrenament reconegut de Barcelona.

Vaig decidir emprendre el meu camí professional en solitari obrint Histzone i Salus Ametlla a l’Ametlla del Vallès, un poble on, a part de viure-hi molts anys, vaig trobar que mancava un servei d’entrenament personal, acord amb les necessitats de molts dels habitants del poble i rodalies.

El meu projecte no solament va aconseguir omplir un buit en els serveis relacionats amb la salut, sinó que, a més, ofereix una experiència única que combina el servei d’entrenament personal amb un conjunt de teràpies complementàries, gràcies a un equip multidisciplinari de professionals terapeutes i sanitaris.

Des de l’equip de Histzone i Salus Ametlla, tenim com a objectiu d’oferir un ampli espectre de tractaments que s’adapta a les necessitats individuals de cada persona, per a cuidar de la salut dels nostres clients de manera plena i total.

Dani Viñas

Activador muscular

Lola Serra

Quiromassatgista

Valérie Pohu

Osteòpata

Eloisa de la Cruz

Entrenadora personal

Sílvia Vilardell

Dietista integrativa (PNI)

Elena Tato

Acupuntura integrativa

Desplaça cap amunt